Unikke naturoplevelser

Solnedgang
Solnedgang ved Lindenborg Å

Det er en særlig oplevelse af færdes i det samme område henover året, for så ser man hvor meget naturen i bund og grund ændrer sig. Solned og -opgang er altid unik. Henover året byder området på mange varierede oplevelser med store og små dyr, som f.eks. når døgnfluerne i hobetal følger åens løb.

Det er havørrederne der lokker….

Foreningens medlemmer fisker primært efter havørreder, sekundært regnbueørreder selvom de er blevet sjældne gæster. I tidligere tider var ål en normal fangst, ligesom der er blevet hevet en del gedder op gennem årene. Bækørreder ser vi, men de er som regel ikke større end at de kun fortjener en skånsom genudsættelse, skulle de hugge på krogen.

Foreningens medlemmer har forskellige præferencer for fiskeudstyr. Der fiskes med flue, spinner og orm, højt i vandet og dybt afhængig af årstid og vejr.

ved Lindenborg Å